Introductie: FLOW Charging oplaadpalen expert

FLOW charging is de full service-dienstverlener in het elektrisch laden van auto’s met ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Wij zijn expert in het beheren en besturen van elektrotechnische installaties. Mede daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij onze grote ambitie waar kunnen maken: onze klanten de beste oplossing bieden in oplaadpalen en het elektrisch laden van uw auto.

Wij werken alleen samen met fabrikanten en installateurs van oplaadpalen die begrijpen dat het draait om kwaliteit, klantvriendelijkheid en gebruiksgemak. Door slim samen te werken met verschillende partners, zijn wij in staat onze klanten snel en tegen zeer scherpe tarieven van een maatwerkoplossing te voorzien.

Wij leveren voor

Bedrijven
Bedrijven

U wordt eigenaar van de laadstations, maar wij zorgen ervoor dat deze perfect onderhouden en beheerd worden. Grote voordeel voor u is dat u zelf de tarieven en toegankelijkheid kunt bepalen van de laadstations voor gebruikers (uw medewerkers of uw klanten).

Meer weten >>
particulieren
Particulieren

De aanschaf van een elektrische auto is een slimme zet. U spaart het milieu, maar u bespaart ook geld en tijd. Geen gedoe meer aan de pomp, maar uw auto opladen terwijl u op de bank zit, werkt of slaapt. Ook dat is slim….

Meer weten >>