Oplaadpunten bedrijf

Oplaadpunten voor uw bedrijf

oplaadpunten plaatsen installeren bedrijf

Er zijn steeds meer elektrische auto’s op de Nederlandse wegen te vinden. Het elektrisch rijden is de toekomst. Hierdoor is er een stijgende behoefte aan oplaadpunten in de buurt van bedrijven.

Of u als ondernemer nu voor uw bedrijf en uw medewerkers of voor uw klanten een betrouwbaar elektrisch laadpunt zoekt: bij FLOW charging krijgt u altijd de beste oplossing in laadpalen voor uw bedrijf.

We gaan met u om de tafel om uw situatie en uw wensen te inventariseren. Daarna ontvangt u binnen enkele werkdagen een overzichtelijke, volledige en scherp geprijsde offerte.

U wordt eigenaar van de elektrische oplaadpunten, maar wij zorgen ervoor dat deze perfect onderhouden en beheerd worden. Groot voordeel voor u is dat u zelf de tarieven en toegankelijkheid kunt bepalen van de oplaadpunten voor gebruikers (uw medewerkers of uw klanten).

Wij bieden daarnaast een gepersonaliseerd beheerportaal dat in uw eigen huisstijl kan worden vormgegeven. Vanuit één centraal punt worden de oplaadpunten op afstand beheerd en gemonitord. Het portaal levert u moeiteloos zeer nuttige management- en gebruikersinformatie op.

Vanzelfsprekend voldoen alle oplaadpunten die wij leveren aan de Europese richtlijnen, zodat deze ook in het buitenland gemakkelijk kunnen worden ingezet.

Voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen en onze dienstverlening: neem contact met ons op via de mail, telefoon of het contactformulier op deze site.