Laadpaal particulieren

De elektrische auto thuis opladen

Een FLOW charging laadpaal voor thuis maakt het mogelijk uw elektrische auto sneller op te laden dan via het stopcontact. Onze laadpalen worden aangesloten op een aparte groep. Hierdoor is uw laadpaal bestendig tegen water en vuil. Ook uw laadkabel wordt gezekerd aan uw laadpunt waardoor hij niet gestolen kan worden tijdens het opladen van uw auto. Het grootste voordeel bovenal is dat er altijd een laadpaal thuis voor u klaarstaat.

De aanschaf van een laadpaal voor thuis is een slimme zet. U spaart het milieu, maar u bespaart ook veel geld en tijd. Geen gedoe meer aan de pomp, maar uw auto opladen terwijl u thuis bent. Met een smart laadpaal kunt u het verbruik automatisch verrekenen met uw werkgever of bedrijf.

FLOW charging levert snel en tegen scherpe prijzen allerlei soorten laadpalen aan. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor bij u thuis.

Voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen en onze dienstverlening: neem contact met ons op via de mail, telefoon of het contactformulier op deze site.

EV-Box Home charger laadpunt voor thuis elektrische autothuis elektrische auto opladen laadpaal laadpaal voor particulieren thuis auto opladen elektrisch oplaadpunt voor auto thuiselektrische auto oplader voor thuis laadpaal kopen